پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

خوراکی های مفید برای دیابتی ها

به گفته متخصصان،شایع ترین علل ابتلا به دیابت نوع۲ شامل رژیم غذایی ناسالم است و راه های طبیعی زیادی برای کمک به کاهش قندخون برای افراد دیابتی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 13
کد خبر: ۴۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شایع ترین علل ابتلا به دیابت نوع۲ شامل رژیم غذایی ناسالم، سبک زندگی بی تحرک و چاقی است. در صورت عدم درمان، این بیماری منجر به مشکلاتی نظیر بیماری های قلبی و فشارخون بالا می شود.

یکی از بهترین راه های مقابله با دیابت، تغییر در رژیم غذایی است. برخی از مواد خوراکی دارای خواص ضددیابتی هستند که می توان در رژیم غذایی گنجانده شوند.

زنجبیل: تحقیق اخیر نشان می دهد زنجبیل می تواند به کنترل میزان بالا قندخون از طریق کنترل گلوکز خون کمک کند. تحقیقات نشان می دهد عصاره زنجبیل قادر به افزایش جذب گلوکز در سلول های ماهیچه بدون نیاز به انسولین است. این خاصیت زنجیبل عمدتا به خاطر وجود گینگرول در زنجبیل است.

سیب زمینی شیرین: منبع خوب کربوهیدرات های پیچیده است که مصرف آن را برای افراد دیابتی و افراد خواهان کاهش وزن مفید می کند.

چغندر: دارای قند طبیعی، فیبر، پتاسیم و فولات است. قند موجود در چغندر به سرعت تبدیل به گلوکز نمی شود. حاوی بتالاین و نئوبتانین است که به کاهش میزان گلوکز، افزایش حساسیت انسولین و جلوگیری از تغییرات ناشی از فشار اکسایشی در بیماران دیابتی کمک می کند.

هویج: مطالعات نشان می دهد میزان بالا بتاکاروتن موجود در هویج که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود دارای پتانسیل کاهش ریسک دیابت نوع۲ است.

ریشه زردچوبه: کرکومین موجود در عصاره زردچوبه به تعدیل میزان انسولین کمک کرده و میزان کارآیی داروهای دیابت را افزایش می دهد. زردچوبه یک ضداکسایش قوی است که با رادیکال های آزاد مقابله کرده و موجب کاهش مقاومت انسولین در بدن می شود.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار